News

Skandal në Bashkinë e Tiranës/ I shohim çdo ditë në ekran, 2 gazetaret qenkan të punësuara te UKT, ja sa paguhen

Dy gazetaret e njohura ne ekranet shqiptare, Bieta Sulo dhe Ermira Kazhani nuk kanë lidhje vetëm me median.

Ndërkohë që Bieta shfaqet çdo ditë në ekran dhe Mira kujdeset për portalin e saj, figurojnë të punësuara në Bashkinë e Tiranës.

Këtë e bën të ditur Genc Sejko me një postim në rrjete sociale.

Të dyja rezultojnë të punësuara tek Ujësjellësi i Tiranës, ku Ermira Kazhani paguhet plot 83 mijë lekë, si këshilltare ekonomike, ndërsa Bieta Sulo si specialiste paguhet 55 mijë lekë të reja.

Nuk ka ende një reagim nga vetë gazetaret apo bashkia Tiranë për këtë çështje

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News