News

‘Mos u tako me burrin tim derisa të v des, te lutem..’, dedektivja shqiptare rrëfen rastin prekës të gruas së sëmurë

Dedektivja e njohur shqiptare Shkënda Lili gjate nje bisede ka treguar një nga rastet më prekëse të punës së saj.

E ftuar në RTV Ora, ajo rrëfeu historinë e një gruaje të sëmurë që ka takuar të dashurën e burrit dhe i është lutur që të mos takohet me të deri në momentin që ajo të ndërrojë jetë.

“Ka qenë në grua e sëmurë dhe e dinte që burri ka një tjetër, madje është ulur në një tavolinë me të dashurën e burrit edhe i luteshe të dashurës së burrit. Kishte një sëmundje të rëndë edhe e dinte që do largohej nga kjo jetë dhe i kërkoi që të mos takohej me burrin e saj deri në momentin që ajo të largohet nga jeta. Ky është një rast që më ka mërzitur, dhe me këtë person unë mbaj kontakt gjithmonë, e kam bërë edhe si mikesha, vjen dhe flet me mua”, tregoi ajo.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News