News

Ia kaloi Italisë dhe Spanjes, ky shtet shënon numrin më të madh të jeteve te humbura në Europë

Koronavirusi ka mbërthyer fort duke është shënuar numrin më te madh te jeteve te humbura duke kaluar Italinë dhe Spanjën.

Sipas “Daily Mail” raportohet se më shumë se 32,000 njerëz kanë humbur betejën nga virusi ne Britaninë e Madhe.

Të dhënat e sotme tregojnë se më shumë njerëz kanë humbur jeten nga koronavirusi në Mbretërinë e Bashkuar sesa në Itali, i cili ende konsiderohet të jetë vendi më i goditur në botë.

“Daily Mail” shkruan se persona te shumte kanë nderruar jete në shtëpi që nënkupton se llogaritjet nuk janë shumë të sakta dhe nuk dihet saktësisht sesa njerëz po merr ky infeksion.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News