News

I plas telefoni nën jastëk

Një 14 vjeçare ka humbur jetën pasi i shpërtheu telefoni i saj, të cilin e kishte vendosur nën jastëk duke u karikuar,

Alua Asetkyzy Abzalbek e zuri gjumi ndërsa po dëgjonte muzikë në shtëpinë e saj në fshatin Bastobe, Kazakistan.

Dhe të nesërmen në mëngjes, 14-vjeçarja u gjet e vd.ekur ndërsa bateria e telefonit i kishte shpë.rthyer afër kokës.

Policia tha se vajza e kishte vendosur telefonin në karikim. Besohet se ajo pësoi lëndime të mëdha në kokë nga shpërthimi i baterisë dhe vd.iq menjëherë.

Mjekët konfirmuan se celulari shpër.theu në orët e para të mëngjesit pas mbinxehjes së baterisë gjatë karikimit.

Vd.ekja e saj u konsiderua një ‘aksident tra.gjik’.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News