News

E fundit/ Merret vendimi i papritur, Ministria deklarate urgjente, do mbyllen….

Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendimin e menjëhershëm për mbylljen e pishinave në të gjithë territorin e vendit si pasojë e rritjes së rasteve pozitive me koronavirus

Megjithëse pishinat konsideroheshin si aktivitete me risk të lartë infektimi ato u lejuan të hapeshin në momentin kur u bë dhe dalja nga izolimi.

Rritja e personave të infektuar këto javët e fundit e ka shtyrë Ministrinë e Shëndetësisë që të ndërmarrë një veprim të tillë ditën e sotme. Urdhëri është i obligueshëm për të gjitha pishinat në të gjithë territorin e vendit deri në një njoftim të dytë nga ana e ministrisë.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News