News

Doktori amerikan habit me deklaraten. E vërteta e Koron.avirusit: Asnje nuk ka humbur jeten, janë manipulime, per vaksinën do te….

Shume teori po qarkullojne ne rrjet rreth koronavirusin por kjo e ketij doktori eshte disi ndryshe

Gjate nje interviste Doktor Buttar Rashid, ka bere nje deklarate te forte per sa i perket Koron.avirusit dhe se si eshte krijuar apo cfare ndodh me te.

Sipast tij koronavirusi eshte nje lajm i rreme me qellim per te detyruar njerezit qe te besojne se vaksina duhet te behet ne mbare popullaten per te fituar sa me shume para.

Rashid pretendon se Bill Gates dhe kullat e telefonise 5G jane perfshire ne kete pandemi dhe se kjo eshte nje loje qe nje dite do zbardhet.

Me tej ai thote se asnje shtet i vetem nuk ka deklaruar nje humbje jete te vetme nga koronavirusi, dhe se numri i atyr qe humben jeten eshte me i ulet se nje grip sezonal.

Ndersa deklaratat e pakuptimta te komplotit ku futen kritika e cmendura per distancimin e shoqerise i konsideoi si mbeturina absolute.

Bill Gates sipas tij ka bere nje program te shpopullimit e cila do te behej nepermjet vak.sinave dhe te gjitha demet do ti lihen Koronavirusit.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News