News

Do te ndalohen kategorikisht… Drejtori i Policisë del me urdhrin e prere: Nga dita e sotme do te…

Duke parë numrin në rritje të personave të infektuar me koronavirus, drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu ka dale dhe u ka dhënë urdhër komisariateve qe të marrin masa urgjent. Ai ka kërkuar nga çdo komisariat nga një listë për zonat e te gjithe personave që janë pozitivë me koronavirus, duke shtuar se është detyra e policëve të kontrollojnë nëse ata po zbatojnë vetëizolimin apo jo.

Drejtori i policisë kërkon zbatimin e masave anti-Covid të Task Forcës si dhe ka dhënë urdhër që të ndalohen kategorikisht tubimet, të kontrollohen ambientet e shërbimit në bare, në restorante e të mos lejohet shërbimi në ambientet e brendshmete tyre

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News