News

Nesër 1 Maj, a do te kete mbyllje të detyrueshme? Rama ben njoftimin e fundit

Neser nuk do të ketë mbyllje të detyrueshme, pra të gjithë ata punonjësit do të mund të shkojnë në punë me të njëjtat rregulla si të çdo dite të kësaj jave.

Lajmi eshte mesuar nga kryeministri Edi Rama, teksa ka treguar se pasditen e kësaj të enjteje do të bëhen publike të rejat lidhur me javën në vijim dhe zgjerimin e Zonave të Gjelbërta. 

“Në përgjigje të shumë pyetjeve për ditën e nesërme, 1 maj: Nuk do të ketë mbyllje të detyrueshme dhe të gjithë ata që duan të punojnë mund të punojnë, me të njëjtat rregulla si të çdo dite të kësaj jave.

Postimi i plotë i kryeministrit Edi Rama

Që do të thotë bizneset që janë të janë pjesë e listës te e-albania do të kenë mundësi që të vijojnë punën deri në orën 17:30, duke respektuar në mënyrë rigoroze protokollin e sigurisë. Punonjësit e këtyre bizneseve, që lëvizin në këmbë,  duhet të kenë një dokument që vërteton se dalja e tyre është e justifikuar dhe nuk do të kenë asnjë problem. Ndërkohë sa u përket atyre që lëvizin me automjet, ata duhet të jenë të pajisur me një autorizim në e-albania që është javor, i vlefshëm për dy fashat e orareve që janë 05:00-8:00 dhe kthimi nga puna në fashën e dytë orare 16:00-17:30. 

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News