News

A do rikthehemi ne karantine? Kryeministri flet per izolimin dhe mbylljen e vendit “Duhet të mësoheni..”

Kreu i qeverise ka folur diten e sotme për hapjen e shkollave më 14 shtator. Rama tha se edhe djali i tij Zaho fillon klasën e parë dhe se kjo periudhë do të ketë shumë vështirësi për Zahon, si dhe për të gjithë fëmijët.

Rama me tej shtoi se tani duhet të mësohemi me virusin, pasi nuk mund të ketë një mbyllje të dytë.

Kryeministri Rama ka folur diten e sotme për hapjen e shkollave më 14 shtator. Ai tha se edhe djali i tij Zaho fillon klasën e parë dhe se kjo periudhë do të ketë shumë vështirësi për Zahon, si dhe për të gjithë fëmijët.

Rama me tej shtoi se tani duhet të mësohemi me virusin, pasi nuk mund të ketë një mbyllje të dytë.

“Virusi është këtu bashkë me ne gjatë gjithë kohës për një peridhë që askush se di sa do zgjasi. Tani duhet të mësoheni të jetojmë me këtë dinamikë të re. Izolimi dhe mbyllja s’mund të jetë si opsion i mundshëm sepse sjell dëme të tjera që kanë një kosto të madhe sociale, psikologjike”. u shpreh kreu i qeverisë.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News