Sport

Federata franceze dënohet me gjobë për ngatërrimin e himnit shqiptar

UEFA ka dënuar me 20 mije euro Federatën Franceze të Futbollit për ngatërrimin e himnit shqiptar me ate të Andorres

Gjatë ngaterrimit te himnit, ndeshja u detyrua te shtyhej per disa minuta nga orari zyrtar, kjo ka qene arsyeja e ndeshkimit me gjobë

Pas një hetimi disiplinor nga Uefa, sipas gazetes franceze l’Equipe, Uefa ka dale ne perfundim se ishte nje gabim dhe duhet te ndeshkohet

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Sport