News

VIDEO/ Flet i riu që e ndali rrëm bímin e vajzes ne Korce: E ndoqa me vrap deri sa u lodh. Nëna thërriste..

Xhoniel Qelemeni, banor i lagjes ku ndodhi ngjarja tregon ne kete interviste ne videon me poshte se si arriti të shpëtojë vajzën nga duart e rrem byesit.

Ai tregon se e ndoqi me vrap autorin deri sa ka marrë vajzën dhe se ajo ishte e trem bur.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News