News

Si te aplikoni per ndihme financiare, tatimet publikojne videon

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve diten e sotme ka bërë postuar një video demostruese për te treguar mënyrën e aplikimit per te perfituar ndihmë financiare.

Ne videon me poshte tregohet hap pas hapi si te regjistroheni dhe te plotesoni formularin

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News