News

Pas ritjes se cmendur, ja me sa u këmbyen Euro dhe Dollari ditën e sotme

Pas disa dite rritjeje, euro dhe dollari tashmë siç edhe e kishin paralajmëruar ekspertët kane filluar rënien.

Monedha e përbashkët ka vijuar tendencën e fortë ne renie edhe gjatë ditës së sotme. Sipas kursit lokal, një euro u ble sot me 107 lekë, dollari u ble me 98.4 leke ndersa paundi britanik me 124.3

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News