News

Numrat jane në rënie, por ne Itali i tremben dickaje tjeter

Numri i të infektuar në Itali në total, është 147,577, një rritje prej 3,951 gjate 24 oreve te fundit.

Ka nje ulje në krahasim me të enjten: 98.273 aktualisht janë pozitiv (+1,396), ndërsa jetet e humbura janë 18.849 (+570). Numri i te shëruarve eshte i qëndrueshëm (1.985), duke arritur në 30,455. Mes te humburve jane edhe 108 mjeke.

“Kurba po ulet, por masat, gjithashtu duke pasur parasysh fazën 2.

Dhe persa i perket pikerisht kalimit ne fazesn e dyte, ka ende dyshime tek ekspertet pasi ne Itali friksohen per nje tjeter vale te infekturish prandaj kane vendosur qe te shtyhet akoma izolimi deri ne daten 3 maj.

Qeveritaret italiane perserisin edhe nje here se nuk duhet te tregohemi te vemendshem por te mos cuar dem sakrificen e bere deri tani si dhe duke pare situaten kane vendosur ta shtyjne masat e shtrenguara te pakten deri ne daten 3 maj nese gjithmone do te kete respektim te rregullave te vendoura.

Presionet e industrialistëve të Rajoneve Veriore mbi qeverinë dhe përmirësimi i të dhënave për urgjencën e koronavirusit në Itali nuk ishin të mjaftueshme për të bindur kryeministrin Conte.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News