News

Jeta pas Koronavirusit! Ekspertët bejne paralajmërimin e fortë per Shqiperine: Përgatituni, ja c’do te ndodhe

Koronavirusi do te jetoje te pakte disa kohe me ne, dhe kjo do te sjelli nje dem ekonomik te madh per arsye te frikes qe do te kete nder njerez per te levizur ne ambjente qe rre zikojne seriozisht jeten e tyre.

Asgje nuk do te kthehet si me pare. Sipas nje sondazhi 60 perqind e njerezve jane te frikesuar per pasojat qe do te sjelli demi ekonomik dhe sa shume do te ndikoje ne xhepat e Shqiptareve. Si pasoje njerezit do te kene frike te dalin perjasht do te tkurrin xhepat e tyre dhe bizneset do te bien ne kolaps duke deklaruar falimentimin.

E gjithë bota po përgatitet të përballet me koronavirusin në planin afatgjatë. Sfida e re eshte qe te frenojme sa me shume nje vale tjeter te koronavirusit. Por demi ekonomik eshte i pashmengshem dhe do te jete te pakten dhe per vitet e ardhshme. Si kudo, edhe ekonomia jonë ka filluar të përshtatet pak, por ekspertet paralajmerojne nje krize te thelle nqs vendi do te izolohet perseri per shkak te nje vale tjeter.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News