News

Caritas: “Pasojat e virusit mund të shkaktojnë më shumë viktima se sa vete virusi”

“Nëse nuk veprojmë menjëherë, pasojat e koronavirusit do t’i marrin jeten më shumë njerëzve sesa vetë pandemia”.

Alarmi vjen nga Caritas International, i cili thekson: “Efektet e pandemisë po dëshmojnë të jenë edhe më të rrezikshme dhe vdekjeprurëse sesa ndikimi i vetë virusit, veçanërisht për komunitetet më të rrezikuara që jetojnë në vendet më të varfra”.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News