News

Ardit Gjebrea bën një gabim në Instagram, ndjekësi nuk e fal

Moderatori i dashur per publikun shqiptar, prej vitesh eshte shumë aktiv neper rrjetet sociale ku ndan me mijëra ndjekës gjithcka rreth punes apo jetes se tij private

Në një post të shperndarë se fundmi në Instagram, moderatori ka publikuar një statur mjaft domethënës por me nje gabim drejteshkrimor dhe menjehere njri prej ndjekesve e ka bërë vërejte dhe moderatori e ka korrigjuar aty për aty

“Zana sot, me një gjest të jashtëzakonshëm shpëtoi engjëllin që e thërret mami!”-shkruan Arditi krahas fotos.

E ndjekësi shkruan: ‘Shkruhet gjest jo xhest. Do e ndjek ne YouTube patjeter’.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News