Home Kush jemi

Kush jemi

Portali Informativ Lajmiifundit.com është një portal mediatik i pavarur

Publikimet tona të para online janë prej qershorit 2019 dhe prej asaj kohe ne ofrojmë informacion pa ndërprerje dhe ne kohe reale për atë që ndodh në hapësiren mbarëshqiptare dhe më gjerë.

Lajmiifundit.com, eshte i dedikohet promovimit dhe mbrojtjes së vlerave kulturore, kombetare, etnografike e turistike te kombit shqiptar.

Adresa e redaksisë është: Rruga Andon Zako Çajupi, Godina nr.1, TIRANE